Saturday, March 24, 2012

...dupa ce s-a sfarsit....



   Incep cu " Asa ca sa nu te miri Dane (ca oricum numai tu citesti Blogul asta ) ca nu o sa mai scrii nimic iar pentru sase luni " ....nu de alta dar au trecut de mult cele sase luni aferente , asa ca am revenit " sa sterg praful " putin in acest blog.
   Sase luni trecura si nici ca mi-am dat seama cum trece timpul pe langa mine...dar nu fara folos...not this time :).
   Spuneam intr-o postare mai veche "Saturday, November 6, 2010" ca tare mi-as dori sa imi revina dorinta de a mai fotografia....orice , numai sa sa nu-mi pierd acest frumos hobby de suflet. Ei bine, dupa aceasta iarna care a trecut nu tocmai repede si nu prea usor (din fericire pentru mine) , pot sa sa-mi afirm un "wellcome back" , chiar daca risc sa ma repet cand scriu asta ...dar la cat de rar postez , cine mai tine contul :).. Pot spune ca am fost pur si simplu uimit de cata lume imi apreciaza fotografiile, mai ales cele recente, iar asta este un lucru extrordinar pentru ca mi-a dat impulsul de care aveam nevoie si care credeam ca nu o sa-l mai simt . Oricum, ca motivarea personala sa atinga limita necesara a "auto-sugestionarii fotografice" , mi-am achizitionat si o noua camera foto , asta nu ca aveam nevoie neaparat de ceva mai bun , dar pur si simplu ca stiu ca asta ma va motiva si mai mult pe viitor si plus ca imi era dor de "acel miros" al aparatului nou scos din cutie :).
   Este atat de bine sa ai un hobby, nu neparat fotografia, ci orice tip de hobby...te relaxeaza, te inspira, te face sa socializezi, te face mandru de tine (in cazul meu, este unul din principalele avantaje).
   In primii mei ani de incepator in ale fotografiei, am simtit "gustul" fotografiei peisagistice atat de mult incat eram sigur ca numai acest gen o sa-l abordez pana o sa-mi agatz aparatu'n cui ....ceea ce s-a si intamplat...numai ca de prin anul 2009 am avut convingerea ca am sa ma lepad de acest gen fotografic pur si simplu din cauza ca nu-l mai "simteam" fara un personaj in cadru. Ma bucur ca nu a fost asa si drept dovada am ultimile serii foto.
   Ok, astea sunt la trecut...asa ca sa trecem mai departe...de viitor daca am ceva de spus ?....hmmm , am multe firimituri de idei in cap din care sunt sigur ca o sa iasa ceva mai devreme sau mai tarziu, dar din ce m-am convins din nou...nu e imperios necesar sa ai un plan, idee sau mai nou "proiect" ..bleah, ca sa poti realiza ceva bun.
   Scuze un moment pentru a striga un "Yeeeeeeiiii" ca vina Vara....si promit de p'acum ca urmatorul articol postat pe acest Blog va fi scris din pragul cortului de pe plaja la apus , cu o muzica bunaaa in surdina cat sa nu-mi acopere fundalul valurilor .
   Oricum, azi fiind o zi frumoasa si insorita, nu cred ca este cazul sa mai zabovim mult p'aci si sa iesim putin sa ii zambim Soarelui sau sa-l lasam pe el sa ne zambeasca frumos si calduros.
   Odata ce am spus asta inseamna ca am renuntat in a mai crede/afirma ca acest Blog a fost creat doar pentru mine si ca doar eu il mai citesc/vizitez now & then , iar asta o fac tot pentru a ma motiva personal....suna cam egoist , but trust me is better this way :).
   Acestea fiind spuse, fac o plecaciune larga in fatza voastra si va multumesc pentru sustinere , iar eu va doresc ...ceea ce-mi doresc si mie :)....egoist !
Numai bine si ne revedem in curand !

Dan Cristian Mihailescu.